Reclamebureau in
Deventer

Meer dan een reclamebureau

We zetten jouw (organisatie)merk sterk neer

Is je bedrijf of organisatie gevestigd in Deventer en ben je op zoek naar bureau dat creatief is en strategisch kan meedenken? Kies dan voor G2O. We zijn échte brand builders en vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag!

Bij G2O doen we meer dan de standaard werkzaamheden van een gemiddeld reclamebureau. Er zijn in Nederland genoeg partijen die een logo ontwerpen, een advertentie opmaken of een website realiseren. Wij doen het echter anders. Wij helpen je met het realiseren van je dromen. Een sterk (organisatie)merk staat op een stevig fundament. We maken eerst een identiteitsanalyse waarin we o.a. kwaliteiten, focus, energie, drijfveren en motivaties onderzoeken. Samen met een doelgroepanalyse en marktonderzoek vormen deze perfecte basis voor strategische keuzes: de unieke kracht jouw merk.

Meer dan een reclamebureau in Deventer

In Deventer bevinden zich in 2020 meer dan 2.000 unieke bedrijven en ondernemingen. En dan hebben we het alleen over Deventer en niet de directe omgeving. Kortom, de concurrentie is hevig. Hoe zorg je in dat geval voor onderscheidend vermogen? Hoe kun je zorgen dat klanten je kunnen vinden én überhaupt je klant willen worden? Ons antwoord? Laat vooral voelen wie je bent – en wie er dus bij jullie bedrijf of merk passen.

“Onze ambitie was in de nieuwe huisstijl van De Schutse voelbaar te maken wie we van binnen zijn

Klaas Ruitenberg  – Bestuurder De Schutse

Bekijk deze case

Een ijzersterk merk

De identiteit van je bedrijf is het fundament voor je merk. Dat vormt de ziel van je organisatie. Daar zit jouw onderscheidend vermogen. De (merk)identiteit is niet wat je uitstraalt; het is hoe je bent. Maar hoe kun je jouw identiteit ontdekken? Als reclamebureau in Deventer zijn we gespecialiseerd in het blootleggen hiervan. We voeren hiervoor gesprekken met directie en medewerkers en gebruiken beproefde methodes om een volledig beeld te vormen van jullie identiteit.

Een sterk merk bouwen

Als je merkidentiteit eenmaal bekend is kunnen we verder bouwen. Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie die de identiteit reflecteert, relevant is voor de doelgroep en onderscheidend is van de concurrentie. We maken scherpe keuzes. Een merkpositionering is niet anders dan de plek die jouw merk inneemt in hoofd en het hart van mensen. Een unieke plek natuurlijk. En niet zomaar een unieke plek; een hele waardevolle, onvervangbare unieke plek. Een diepere verbinding. Die verbinding ontstaat door je merk te laden met positieve, emotionele associaties bij de mensen die je wilt bereiken. Hoe sterker die associaties, hoe sterker de verbinding.

Is de merkpositionering bepaald? Dan kunnen we aan de slag om je merk een gezicht te geven. Kleurgebruik, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik vormen de huisstijl. Samen creëren ze een gevoel bij waar het merk voor staat. Zo laten we niet alleen de unieke kracht van het merk zien, maar leggen we ook de basis voor samenhangende communicatie.
Wil je online mensen bereiken? Dan kunnen we je helpen met een nieuwe website, webshop of social-media kanalen. Door je merk online tot in de puntjes uit te dragen kun je klanten aantrekken die jou in hun hart sluiten!

Zullen we kennismaken?

Je weet nu wat G2O als reclamebureau in Deventer voor je kan betekenen. We kunnen méér doen dan een gemiddeld reclamebureau. Onze klanten kiezen voor het totaalpakket en onze unieke aanpak in het ontwikkelen van een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Maar je hebt ongetwijfeld nog vragen, of wilt meer informatie over ons diensten ontvangen. Mogen wij bouwen aan jouw merk? Dan komen we graag vrijblijvend met je in contact om de mogelijkheden door te nemen. Maak een afspraak via de contactgegevens hieronder, of stuur een berichtje via de chat rechtsonder in beeld!


Vraag gratis ons EIGEN magazine aan!

Lees meer over onze unieke kijk op merken en hoe we andere organisaties hebben geholpen. Vol inspirerende cases.