Communicatie-plan

Waar we goed in zijn

  • home/
  • Communicatie-plan

Planmatig communiceren. Zo doen wij dat.

Wat wil je volgend jaar bereiken? Wil je naamsbekendheid of leads genereren, of juist personeel werven? Wat zijn je doelen? Wij helpen organisaties om hun doelen te bereiken. Daarvoor stellen we stevige, goed onderbouwde communicatieplannen op. We kiezen middelen, formuleren smart doelstellingen en bepalen samen het budget. Zo zorgen we dat jouw doelen meetbaar gehaald worden.

Lees verder

Eigen. Ons Magazine

Download ons Eigen Magazine

"Communicatie wordt sterker, wanneer je focus hebt"

Elise Voogt, Brand Manager G2O

Wat is een communicatieplan?

In een communicatieplan leggen we de plannen voor de communicatie van het komend jaar vast. Op basis van de communicatiedoelstelling, bepalen we de middelen die we inzetten en de manier en frequentie waarop we deze inzetten. Het plan is een manier om structuur aan jouw communicatie te geven. Zo zorgen we dat je uitingen gedurende het jaar steeds bijdragen aan je doelstellingen.

Het opstellen van een communicatieplan

Samen met jou gaan we om tafel om te bepalen wat je doelen zijn. Die kunnen heel verschillend zijn. Daarnaast willen we weten wie je bent. Op die manier kunnen we namelijk de juiste keuzes maken voor middelen. Heb je een duidelijke brand guide? Dan willen wij die hebben. Zo niet, dan kunnen wij ook helpen om deze op te stellen, voor we aan het plan beginnen. Met jouw doelstelling in ons achterhoofd, schrijven we een advies. Daarin omschrijven we wat we wanneer willen inzetten. En natuurlijk wát we dan gaan vertellen. Zo ontstaat een totaalplan voor een compleet jaar.

Geef structuur aan je communicatie

Communicatie wordt sterker, wanneer je focus hebt. Een communicatieplan zorgt voor die focus, aan de hand van jouw doelstellingen. Wij zorgen dat die doelen worden omgezet in concrete plannen voor campagnes en middelen. We gebruiken beproefde modellen als AIDA en de customer journey om te onderbouwen waarom we bepaalde keuzes maken. Zo krijg je het beste plan, waarmee jouw doelen binnen handbereik liggen.

Wat wil jij bereiken?

Laten we om tafel gaan om jouw doelen op papier te zetten en te vertalen naar concrete communicatieplannen.

Gratis consultBel 030 76 33 900