Webdesign

Waar we goed in zijn

Een site die je merk perfect neerzet. Wij maken ‘m.

Prospects, klanten, medewerkers en sollicitanten. Ze komen vroeg of laat – meestal vroeg – op je website. Het doel van hun online bezoek mag dan verschillen, één ding is zeker: de indruk die je achterlaat, is bepalend voor het vervolg. Als je de bezoeker weet te raken, zal hij terugkomen, of op andere manier contact zoeken. Laat jij je merk al spreken via je website.

(Gratis) website check!

Wat vertelt jouw website?

Benieuwd welk verhaal jouw website verteld? Vul hieronder je gegevens in en laat ons een vrijblijvende screening uitvoeren.

Webscan

"Bezoekers van je website worden pas klant als ze zich aangesproken voelen en zich identificeren met jouw merk."

Hans Barthelomeus, Brand Designer G2O

Wat maakt een website goed?

Mooie kleuren, lijnen en teksten. Elementen van een goed webdesign, maar niet per se een góede website. Die gaat verder dat een mooi uiterlijk. Als de unieke kracht van je organisatie niet van het scherm spat, kan het mooie beeld ook een verkeerd beeld zijn en trek je de verkeerde klanten aan. Wil je de juiste klanten aanspreken, dan zul je jouw verhaal moeten vertellen. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe krachtiger je verhaal. En hoe krachtiger je verhaal, hoe groter de kans dat je de juiste klanten weet te raken.

Hoe we te werk gaan

Je eigen verhaal vertellen, begint bij weten wie je bent. Waar stroomt in jouw organisatie de energie? Wat maakt jou uniek? Zodra we dit weten, weten we welke toon we moeten aanslaan. Op basis van de doelen, maken we een functioneel ontwerp. Een soort blauwdruk van je website. Heb je een duidelijke huisstijl? Dan gebruiken we deze bij het ontwerp. Zo niet, dan helpen we ook hierin. Wij willen dat jouw merk spreekt via jouw website. Zodat je klanten aantrekt die jou in hun hart sluiten.

Meer dan een plaatje

Een website is meer dan een mooi plaatje. Hij moet bij je passen. Vertellen wie je bent. Wij beginnen daarom bij jouw verhaal, voor we starten met ontwerpen. We kijken naar het doel van je website. De functionaliteit. Pas wanneer we weten hoe we jouw doelen gaan bereiken, starten we met het design.

Meten is weten. Deze krachtige tools helpen daarbij.

Wat wil jij vertellen?

Laat ons meedenken in het verhaal dat jij wilt overbrengen.

Gratis consultBel 030 76 33 900