Graphic
Design

Waar we goed in zijn

  • home/
  • Graphic Design

De beste uitingen voor jouw merk. Wij maken ze!

Een mooi ontwerp klinkt leuk, maar past dat ontwerp wel bij jouw merk? Wij spreken daarom liever niet van mooi. Mooi is een subjectief. Of een uiting bij je past, is geen mening, maar valt te beargumenteren. Wij gaan daarom voor ontwerpen die bij jouw merk passen. Natuurlijk maken we die ook aantrekkelijk. Want we zijn en blijven vormgevers. Zolang jouw merk maar herkenbaar is.

Lees verder

Test het hier (gratis!)

Hoe sterk is jouw merk?

Benieuwd hoe sterk jouw merk is? Vul de test in. Wij geven je een (gratis) analyse.

Stap 1 van 6

"Mooi is subjectief. Of een uiting bij je past, is geen mening, maar valt te beargumenteren."

Gijs Huisman, Founder G2O

Wat ontwerpen we zoal?

Onze brand designers maken alle communicatiemiddelen die je maar kan bedenken. Dat doen we zowel online als offline. Denk offline aan brochures, advertenties en verpakkingen, of online aan websites, banners en nieuwsbrieven. We maken ontwerpen die passen bij je merk. Zodat mensen jou direct herkennen als ze je uiting zien.

Hoe pakken wij een ontwerp aan?

We ontwerpen uitingen vanuit de basis van jouw merk. We kijken dus heel goed naar wie je bent en wat je wilt uitstralen, voor we beginnen aan het ontwerp. Wij kijken naar jouw identiteit en houden die in gedachten bij het design. Steeds toetsen we of het ontwerp nog bij jouw merk past. Want als je communiceert vanuit jezelf, zal je de juiste klanten aantrekken.

Creëer herinneringen

Communicatiemiddelen moeten niet alleen vertellen wat je doet, maar ook laten voelen wie je bent. Dan herkennen klanten jouw uiting. Elke keer dat dat gebeurt, vormt zich een herinnering. Hoe vaker dat gebeurt, hoe groter de herinnering van jouw klanten. Wij vertalen bovendien jouw identiteit in de ontwerpen, zodat je de juiste emoties bij je klant aanspreekt. Doordat je mensen weet te raken, zullen ze van je gaan houden en lang bij je blijven.

Op zoek naar vormgevers die jouw merk snappen?

Laat ons je helpen aan grafische ontwerpen die écht bij je passen.

Gratis consultBel 030 76 33 900