Over
ons

Het verhaal en de mensen.

Van Reclamebureau naar Brand Builders

Bij G2O zijn we continu bezig onszelf en onze services te verbeteren. In ruim 21 jaar zijn wij gegroeid en veranderd. Van een full service reclamebureau zijn we geëvolueerd naar ervaren (organisatie)merkenbouwers. Op basis van een unieke combinatie van theorieën en modellen, aangevuld met onze eigen psychologische inzichten, gaan we op zoek naar dát stukje DNA dat jouw organisatie of merk uniek maakt. Deze onderscheidende kracht vertalen we door naar merkidentiteiten en -campagnes die niet alleen bereiken, maar vooral beraken. Wat mogen we voor jou doen?

01

Sinds
1998

Eind vorig millennium startte Gijs Huisman zijn communicatie-adviesbureau G2O. Twee jaar later betekende de komst van de eerste medewerker een verdubbeling van het personeelsbestand. Inmiddels is G2O uitgegroeid tot een brand building agency dat vanuit een stijlvol ingericht kantoor in Veenendaal ambitieuze organisaties en ondernemers door heel Nederland bedient. Onze opdrachtgevers werken in zeer uiteenlopende sectoren, van zakelijke dienstverlening tot bouw, van ICT tot food en van productie tot handel.

1998

Gijs Huisman start als grafisch vormgever in de Betuwe

2000

Verdubbeling van capaciteit, de eerste collega komt in dienst

2002

G2O verhuist naar nieuw kantoor

2008

Yes! 10 jaar G2O en tijd voor een forse verbouwing

2014

De eerste brand consultant in dienst

2015

Verhuizing naar een groter kantoor

2017

Verhuizing naar Utrecht, Le Mirage 7e verdieping

2019

Rebranding G2O

2022

Verhuizing naar Veenendaal, Landjuweel 20a

02

Onze
uniek
aanpak

Een sterk merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert, komt niet uit de lucht vallen. Zie het als het bouwen van een huis. Het begint met een solide fundament. Dat is een basis om op te bouwen en houdt het huis overeind. Iedere verdieping stapelt zich op de vorige, eentje overslaan kan niet. Datzelfde geldt voor merken bouwen. Een stapsgewijze aanpak leidt tot kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid; een merk dat aantrekkingskracht heeft, betrouwbaar is en lange tijd mee kan. Net zoals je van een huis verwacht. Eén belangrijk verschil... Wij bouwen veel sneller!

Alles over onze aanpak

03

Filosofie

Overal zie jij mogelijkheden, grote kansen en je hebt grenzeloze ambities. Maar hoe maak je het waar? Hoe bouw je het bedrijf waar je van droomt? Laat G2O naar binnen kijken en we houden je de spiegel van jouw potentieel voor. Dat wordt de basis om het merk te creëren waarin we jouw unieke waarde aan de buitenwereld laten zien. Een merk dat waarheid en ambitie in één lijn brengt. Want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe krachtiger je verhaal wordt. Dan word je een merk dat een plek inneemt in het hoofd en hart van mensen. Een unieke plek. Een hele waardevolle, onvervangbare unieke plek. Een diepere verbinding. Dan word je een merk dat medewerkers inspireert en klanten activeert. Een merk waar je trots op kan zijn. Een merk dat je raakt.

04

Brandmovie

"Wij zijn gefascineerd door de link tussen ‘binnenkant en buitenkant’. Tussen identiteit en positionering, zijn en zeggen, doen en beloven."

Gijs Huisman, Founder G2O

05

Ontdek
ons
in
Veenendaal!