Adverteren
Quote

Hoe en waarom?

  • home/
  • Adverteren Quote

Adverteren in Quote?

Quote, een tijdschrift dat menigeen tot de verbeelding spreekt. Want wie staan er dit jaar in de Quote 500? Wie zijn de grote zakkers en stijgers? Maar Quote is meer dan dat. Een tijdschrift dat onderzoeksjournalistiek combineert met portretten van ondernemers, mode en stijl en interessante reportages. Adverteren in Quote is dan ook zeker een heel interessante optie wanneer jouw doelgroep zich in het zakenleven bevindt.

Adverteren in Quote

Download het gratis e-book

E-book Quote

Lees alles over Quote en het adverteren in dit magazine

Voor wie is Quote?

Maandelijks verschijnt een nieuwe uitgave van Quote. Hierin vindt je artikelen over top ondernemers in Nederland en hoe zij leven aan de top. De abonnees van Quote zijn voornamelijk ondernemers. Mensen die hun bedrijf vanuit het niets hebben opgebouwd en zich nu tot de meest succesvolle ondernemers van ons land mogen rekenen. Mensen die waarde hechten aan onderzoeksjournalistiek zoals je in de hedendaagse tijd steeds minder ziet. Diepgaande reportages en goed onderbouwde verslaglegging over onderwerpen waar veel media niet over durft te schrijven. Juist deze artikelen zorgen voor een andere kijk op de wereld waardoor onze lezers met een grote ondernemersgeest hun kijk op de

Zijn deze topondernemers juist de mensen die jouw luxueze producten aanschaffen of jouw diensten afnemen? Met een advertentie in Quote bereik je juist deze doelgroep. De perfecte manier om jouw merk meer bekendheid te geven in het topsegment van de Nederlandse business.

 

 

Kun je adverteren in Quote?

Simpel gezegd: ja, dat kan zeker. Wel moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de advertentie in een bepaald formaat worden aangeleverd en aan specifieke afmetingen voldoen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met het kleurgebruik. Adverteren in Quote is dan ook nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Dit alles om een exclusieve uitstraling te garanderen, zodat dit naadloos aansluit bij de stijl van dit hoogwaardige magazine. Vanwege de jarenlange ervaring die G2O heeft opgebouwd met het adverteren in het algemeen maar adverteren in Quote in het bijzonder, kun je de opmaak van de advertentie zorgeloos overlaten aan onze specialisten.

 

 

 

 

Hoe valt je advertentie in Quote op?

Met de regulering die Quote toepast voor het adverteren, is het lastiger om op te vallen. Immers, alle adverteerders moeten aan dezelfde regels voldoen. Het is dus echt key om een goede, opvallende advertentie te plaatsen die ook nog eens perfect aansluit bij jouw huisstijl en merkidentiteit. Zo ziet een lezer direct welk soort onderneming adverteert en kunnen zij ook je bedrijf direct herkennen op het moment dat ze je elders tegenkomen. En herkenbaarheid zorgt voor vertrouwen. Gezien de status van Quote, komt jouw onderneming sowieso betrouwbaar over wanneer je in dit blad adverteert.

Het bereik van een advertentie in Quote

Hoewel Quote een specifieke doelgroep heeft, is het aantal lezers groot. Het gedrukte magazine wordt naar 32.000 abonnees verzonden. De website wordt maandelijks door 1.700.000 unieke bezoekers bekeken. Het merkbereik wordt door de NMO print & merken monitor berekend op maar liefst 1.174.000 personen. En deze allemaal in het high-end segment dat je wilt bereiken. Kies je ervoor om te adverteren in Quote? Dan kun je erop vertrouwen dat je jouw doelgroep perfect weet te bereiken.

 

 

 

Maakt G₂O jouw advertentie in Quote?

Lijkt het adverteren in Quote je maar wat ingewikkeld? De experts van G₂O weten gelukkig precies hoe zij dit in het vat moeten gieten. Met hun jarenlange ervaring ontwerpen zij de perfecte advertentie. En als je wilt, zorgen zij ook nog eens voor plaatsing in de Quote. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de volgende editie open te slaan en zien hoe jouw advertentie staat te pronken.

Dus wacht niet langer en bel ons om jouw advertentie out there te krijgen. En als je ons toch aan de lijn hebt, vergeet dan niet om naar onze andere diensten te vragen. Zo kunnen we bijvoorbeeld eens door een kritische bril naar de identiteit, positionering of merkwaarde van jouw onderneming kijken. We zorgen er graag voor dat jij kunt knallen met je onderneming.