Website
laten
maken
in
Utrecht

kies voor kwaliteit

  • home/
  • Website laten maken in Utrecht

Een website is meer...

...dan een mooi plaatje! Het is een belangrijk onderdeel van de beleving van jouw (potentiële) klant. Een matige website kan iemand doen afschrikken, een eerste indruk is moeilijk om te draaien. Een geweldige website zorgt er juist voor dat mensen geïnteresseerd raken in je merk, product of dienst. Bij G2O weten we daar alles van. Daarom helpen we je graag bij het bouwen van een website die naadloos aansluit bij jouw merk. Dus wil je een website laten maken in Utrecht? Lees snel verder!

Gratis website check

Wat vertelt jouw website?

Benieuwd welk verhaal jouw website verteld? Vul hieronder je gegevens in en laat ons een vrijblijvende scan doen.

Webscan

Begin bij de basis

We zien het dagelijks voorbij komen. Er moet een mooie website komen. Er wordt een prachtig webdesign opgeleverd, maar bij het vullen van de website gaan het mis. Of zelfs al tijdens of voor het webdesign komen er problemen naar voren.

In bijna alle gevallen gaat het om een gebrek in de basis: je merk. Een goed, uniek en kwalitatief merk geeft een goed beeld van je bedrijf of organisatie. Eigenlijk straalt jouw identiteit door in de uitstraling van je naam, beeldmerk en afbeeldingen.

Laat dit nu precies de onderdelen zijn die een website uniek maken. Denk hierbij aan kleurgebruik volgens de opgestelde huisstijl. Of bijvoorbeeld het beeldmerk wat in bepaalde delen van je website terugkomt. Dit zorgt voor herkenbaarheid én een eenheid in uitstraling.

Ons advies is daarom ook altijd om te starten met de basis. Vraag jezelf af of je huidige merkmiddelen nog passen bij je organisatie. Is je logo nog representatief. Hoe kunnen je huisstijl kleuren worden verwerkt in een webdesign? Als de basis goed staat zullen de stappen daarna een stuk makkelijk zijn. Bovendien voorkom je problemen verderop in het traject!

Tip: checklist voorbereiding nieuwe website

  1. Een unieke bedrijfsnaam
  2. Een domeinnaam, bij voorkeur de bedrijfsnaam of een korte variant
  3. Een representatief logo in EPS of SVG
  4. Een brand guide (huisstijlhandboek) met alle fonts en kleuren
  5. Bonus: fotomateriaal en eventueel teksten

Wat wil je vertellen?

Ook dit is een verlengstuk van je merk. Als het goed is heb je namelijk een goed beeld van wie je (potentiële) klanten zijn. En natuurlijk wat de wensen van deze doelgroep zijn. Door te weten wat hun problemen zijn kan je een passende oplossing bieden met jouw product of dienst.

Over het algemeen zullen bezoekers van je website pas betalende klanten worden als ze zicht aangesproken voelen en zich identificeren met de inhoud van je website. Door bezoekers makkelijk door je website te laten navigeren en met duidelijke en inhoudelijke teksten maximaliseer je de kans dat bezoekers op dat punt komen!

Als online marketing bureau houden we natuurlijk rekening met de optimalisatie van je website. Zo zijn we continu bezig met SEO – of het Nederlandse zoekmachineoptimalisatie – om je website te laten scoren in de zoekresultaten. Stel, je bent actief in de zakelijke dienstverlening als veiligheidsadviseur. Probeer je verzamelpagina met alle diensten dan niet Diensten te noemen. Geef het een overkoepelende naam als Veiligheidsadvies. Onderliggende pagina’s kunnen dan je concrete diensten zijn, zoals EvacuatieplanBrandbeveiliging, etc.

Een uniek webdesign

Mooie kleuren, strakke lijnen en wervende teksten. Elementen van een goed webdesign, maar niet per se van een goede website. In onze ogen moet de kracht van je merk van je scherm spatten. Alleen op die manier trek je de juiste klanten naar je toe!

Nadat we hebben ontdekt wat de krachten en eigenschappen van je merk zijn kunnen we overgaan op een functioneel ontwerp. In dit functionele ontwerp wordt duidelijk welke elementen in je website terugkomen en hoe dit er – in grote lijnen – uit gaat zien. We presenteren onze webdesigns overigens alsof het een klikbare website is. Je kan hem vanuit je browser bekijken en interactief door de pagina’s heen bewegen! Zo krijg je de beste indruk van het eindresultaat.

Waarom een nieuwe website in Utrecht door G2O?

G2O ademt Utrecht. We zijn dan ook niet voor niets jarenlang gevestigd geweest in Utrecht. Maar ook na onze verhuizing naar Veenendaal zijn we de beste keuze voor een nieuwe website in Utrecht! We helpen je graag met het perfect neerzetten van jouw merk in een digitaal jasje.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leuk, we helpen je graag! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900