Online
marketing
bureau
Utrecht

G2O maakt jouw merk

  • home/
  • Online marketing bureau Utrecht

Online marketing bureau in Utrecht nodig?

Ben jij op zoek naar niet zomaar een online marketing bureau in Utrecht voor jouw (organisatie)merk? G2O is gespecialiseerd in het analyseren en vervolgens definiëren van jouw merkidentiteit. Op basis van deze unieke identiteit komen we tot een scherpe merkpositionering voor je online marketing. Met onze unieke aanpak geven we jouw merk of bedrijf de uitstraling die past bij het karakter van je merk.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét online marketing bureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Brand builders in een online marketing bureau in Utrecht

Wij zijn niet zomaar een online marketing bureau in Utrecht: wij zijn échte brand builders. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Je online branding en marketing een duidelijk, consistent en authentiek gevoel geven valt nog niet mee. Je wilt bij je doelgroep de juiste snaar raken en het merkgevoel écht goed overbrengen. Een uitstekende manier om dat te bereiken is door je merk te zien als een karakter, een personage waarmee je doelgroep een relatie kan (en wil) aangaan. Bij G2O gebruiken we hiervoor archetypen in online marketing.

Unieke aanpak door meer dan een online marketing bureau in Utrecht

We zijn niet voor niets meer dan een ‘gewoon’ online marketing bureau in Utrecht. Wij gaan op zoek naar jouw unieke kracht. Deze unieke kracht van je organisatie vertalen naar een merk, vraagt om een goede opbouw. Zie het als het bouwen van een huis. Het begint met een solide fundament. Dat is een basis om op te bouwen en houdt het huis overeind. Het fundament voor je online marketing en branding is gebaseerd op de analyse van jouw merkidentiteit. Dit is de voedingsbodem waarin jouw merk met online marketing kan groeien.

Creatieve proces vertalen naar concrete communicatie

De volgende stap van de analyse is het ontwikkelen van een scherpe merkstrategie die de identiteit reflecteert, relevant is voor de doelgroep en onderscheidend is van de concurrentie. Dat is noodzakelijk voor goede online marketing. Daarna volgt de Brand Design fase. Hier geven we het merk een gezicht. Kleurgebruik, vorm, typografie, beeldstijl en vormentaal, allemaal vertellen ze iets over het bedrijf achter het merk. Belangrijk om creatieve uitingen te maken die passen bij het merk en het juiste gevoel op roepen in je online marketing. We durven wel te zeggen dat onze aanpak uniek is en veel verder gaat dan een doorsnee online marketing bureau in Utrecht.

Meer dan een online marketing bureau in Utrecht

Branding is dus anders dan sales en online marketing. Een sterk verhaal omzetten in een sterk merk: beide komen niet uit de lucht vallen. De stapsgewijze, unieke aanpak leidt tot kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Onze cases bewijzen ons verhaal. Bekijk er een paar, dan heb je beeld van wat je kunt verwachten. Wil je liever gelijk kijken naar en inzoomen op jouw bedrijf? Neem contact met ons op of kom langs voor een bakkie koffie. Dan gaan we samen in gesprek over waarmee G2O als hét online marketing bureau in Utrecht, jouw bedrijf kan helpen.

Bakkie doen?

Leuk! Kom langs, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kom langsBel 030 76 33 900