Logo
en
huisstijl

Een nieuwe huisstijl vanaf €3.500

  • home/
  • Logo en huisstijl

Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl vertelt iets over de identiteit van je organisatie. Het creëert bij je klant een gevoel over wie je bent en waar je voor staat. Het is de visuele identiteit van je merk. Een gedateerde of misschien zelfs oubollige huisstijl kan zorgen voor een verkeerde indruk. Of misschien heeft je bedrijf of organisatie nog geen logo of huisstijl. In beide gevallen helpen we je graag verder!

Lees verder

Vrijblijvende prijsindicatie

Wat kost een nieuwe huisstijl?

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. Één van onze branding experts neem je merk onder de loep en komt met een ruwe inschatting van de mogelijke kosten van een nieuwe huisstijl.

"Een logo of huisstijl is meer dan een vorm. Het is een doordacht verhaal waarvoor je eerst terug moet naar de basis."

Sabine Derde, Brand Designer G2O

1 . Een brand scan

Aan de hand van een brand scan en een brand strategy, gaan we op zoek naar jouw unieke kracht. Onze designers kunnen hierdoor onderbouwde, samenhangende keuzes maken. Dit is heel belangrijk voor herkenbaarheid, naamsbekendheid en vertrouwen bij je doelgroep. Als de basis, de fundering staat, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een logo en huisstijl die hierbij aansluiten.

2. Een logo en/of huisstijl ontwikkelen

Op basis van de brand scan gaan we aan de slag met het ontwerpen van een logo en/of huisstijl voor jouw merk. We kijken naar vormen, kleuren en natuurlijk het passende karakter van je merk. Het resultaat is een onderscheidend logo met een bijpassende huisstijl, die je overal in kunt doorvoeren!

 

 

 

3. Oplevering en huisstijl management

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe huisstijl compleet wordt vastgelegd én dat deze in de toekomst gebruikt kan worden ontvang je een complete brand guide. Hierin staan alle onderdelen van je huisstijl tot in de puntjes genoteerd. Denk aan kleurcodes, gebruikte fonts, lettergrootte en eventuele vormen en/of huisstijlelementen. Maar ook de tone-of-voice waarmee je kunt gaan communiceren. Geen zorgen dus over je huisstijl management. Met de brand guide heb je een goed fundament om al je toekomstige marketing en communicatie uitingen vorm te geven.

Laat je overtuigen

Benieuwd naar ons werk? Bekijk enkele cases waarin we mooie en onderscheidende huisstijlen hebben mogen ontwikkelen:

Wil je ook een logo en huisstijl dat past bij jouw identiteit?

Laat ons meekijken in jouw organisatie en ontdekken waar jouw kracht ligt.

Gratis consultBel 030 76 33 900