Webdesign
Amersfoort

online branding voor de ontwikkeling van échte merken

  • home/
  • Webdesign Amersfoort

Webdesign in Amersfoort

Ben je op zoek naar een bureau dat webdesign verzorgt voor jouw bedrijf in Amersfoort? Zoek niet verder. Jij wilt je verhaal vertellen en wij helpen je deze te vertalen naar een unieke website, waarmee je een doelgroep écht kunt aanspreken. Benieuwd naar hoe wij een webdesign in Amersfoort realiseren? Lees dan snel verder!

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Waarom is webdesign van belang?

Misschien vraag je je nog af waarom het webdesign relevant is voor jouw bedrijf. Dat leggen we je graag uit. Je website heeft namelijk verschillende bezoekers, van prospects tot sollicitanten. Iedereen bezoekt je website met een bepaald doel, wat per bezoeker weer kan verschillen. Maar één ding is zeker: de indruk die je online achter weet te laten is bepalend voor hoe zij hun weg vervolgen. Hoe raak je jouw bezoekers? Wat zegt jouw website over wie jullie als bedrijf of organisatie zijn?

Die eerste goede indruk is dus van belang om jouw bezoeker terug te laten komen of op termijn zelfs waarde te laten creëren. Vaak worden bezoekers pas klant als zij zich aangesproken voelen en kunnen identificeren met jouw merk. Laat je merk dus spreken via je webdesign en zorg voor voldoende uitstraling én aantrekkingskracht.

De kracht van webdesign

Voor je kunt gaan beginnen met een uniek webdesign moet je je eigen verhaal kunnen vertellen. Daarvoor moeten we weten wie je bent. Waar stroomt in jouw organisatie de energie? Wat maakt jou uniek? Wat is de kracht van je bedrijf of organisatie? Samen gaan we ontdekken wat jouw merk eigen maakt en hoe je dit online kunt overbrengen.

Vervolgens kunnen wij aan de slag met het ontwikkelen van een functioneel ontwerp. Je hebt vast al een huisstijl die wij kunnen gebruiken bij het design. Is dit (nog) niet het geval of wil je graag de huisstijl vernieuwen? Dan helpen we je natuurlijk graag met een nieuwe huisstijl dat jouw merk laat spreken!

Vertel je verhaal

Wanneer je denkt aan hét perfecte webdesign in Amersfoort denk je waarschijnlijk aan alle elementen die jouw website er mooi uit gaan laten zien. Denk aan mooie kleuren, lijnen en teksten. Maar jouw website gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk, want dit betekent niet direct een ‘goede’ website. Helaas…

Als de unieke kracht van je organisatie niet van het scherm spat, kan het mooie beeld ook een verkeerd beeld zijn en trek je de verkeerde klanten aan. De kracht is om dicht bij jezelf te blijven, dit geeft jouw klanten vertrouwen en trekt de juiste doelgroep aan. Een website is namelijk meer dan een mooi plaatje. Hij moet bij je passen en vertellen wie je bent. Wij beginnen daarom bij jouw verhaal, voor we starten met ontwerpen. We kijken naar het doel van je website, de functionaliteit. Pas wanneer we weten hoe we jouw doelen gaan bereiken, starten we met het design.

Webdesign trends in 2023

Webdesign is vooruitstrevend en erg trendgevoelig. We kunnen je helpen met een modern ontwerp waarbij we rekening houden met de laatste trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van webdesign?

  • Grote(re) bold letters
  • Gradients en kleurovergangen
  • Headers zonder afbeeldingen
  • Binnenkomende animaties voor tekst en afbeeldingen
  • Duim vriendelijke navigatie

Begin je vanaf het begin?

Wil je graag een uniek webdesign maar begin je vanuit het niets? Dan moeten we eerst kijken naar jouw brand story: de kernboodschap voor jouw verhaal. Deze ligt vastgelegd in het creatief concept. Met die basis, laten we onze creativiteit de vrije loop. We houden voor de toon sterk rekening met jouw archetypen en kijken hoe we jouw merkwaarden het beste naar voren laten komen. Zo komen we tot een inspirerend verhaal, die mensen verliefd maakt op jouw merk. Wie je bent en wat je doet, weet je zelf als geen ander. Maar ook jouw (potentiële) klant moet het weten!

Webdesign door G2O?

Wil je een nieuw webdesign realiseren voor jouw bedrijf in Amersfoort? En heb je goed nagedacht over het doel van je webdesign? Dan is dit het moment waar wij in springen! Maak een afspraak, We doen graag een bakkie online en kijken naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf. Op naar jouw unieke website!

Heb je vragen en/of wil je graag wat meer weten? Ook dan kun je ons natuurlijk bellen of een e-mail sturen.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900