Webbureau
Utrecht

met de kennis en kunde voor het branden van jouw merk

  • home/
  • Webbureau Utrecht

Webbureau in Utrecht

Wil je de merkidentiteit van jouw merk of organisatie online onder de aandacht brengen? Of wil je een website met de uitstraling die past bij wie jullie zijn? Of wil je een website die jouw verhaal vertelt? Of wil weten wat er op je website gebeurd en wie de bezoekers zijn? Bij webbureau G2O in Utrecht ben je aan het juiste adres. Wij zijn de ‘brand builder’. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Want ieder merk wil een dusdanig sterke merkidentiteit dat het dát ene unieke plekje in het hoofd en hart van mensen heeft.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét webbureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Webbureau G2O uit Utrecht helpt jou bij het branden van jouw merk. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Een sterk merk zorgt ervoor dat de mensen die jouw product of dienst kopen of afnemen het niet alleen kopen, maar ook toegewijd en fan worden van het merk. Alleen zo krijg je dat ene unieke plekje in het hoofd en hart van mensen. Om jouw verhaal te kunnen vertalen kijken we naar de energie van mensen, de gedrevenheid van ondernemers, de visies, doelen en dromen van jouw merk. Dit zijn namelijk allemaal inspiratiebronnen.

Een website die je merk perfect neerzet. Wij maken ‘m.

Prospects, klanten, medewerkers en sollicitanten. Ze komen vroeg of laat – meestal vroeg – op je website. Het doel van hun online bezoek mag dan verschillen, één ding is zeker: de indruk die je achterlaat, is bepalend voor het vervolg. Als je de bezoeker weet te raken, zal hij terugkomen, of op andere manier contact zoeken. Laat jij je merk al spreken via je website.

(Re)branden van jouw merk

Als webbureau in Utrecht is onze specialiteit het (re)branden van jouw merkidentiteit. Een sterk merk kan terugvallen op een stevige fundering. Daarom werken we bij G2O vanuit opeenvolgende fases waarbij de Brand Scan de basis vormt. Hierin maken we een identiteitsanalyse, doelgroepanalyse en marktonderzoek op basis van diverse theorieën en strategieën. Vervolgens gaan we aan de slag met de Brand Strategy. Deze eerste twee fases vormen de positionering van jouw merk. In de fase Brand Design gaan we jouw merk een gezicht geven met gebruik van kleur, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik. Zo creëren we een gevoel waar het merk voor staat. Dit gevoel en ontwerp van en bij jouw merk gaan we vervolgens vertalen naar concrete communicatie. Webbureau in Utrecht G2O brengt de volledige customer journey in kaart en we gieten alle informatie in een communicatieplan. Alle communicatie wordt op elkaar afgestemd en zo kan jouw merk een succesvolle (her)lancering tegemoet gaan. Bekijk voor een van onze voorbeelden eens de case van Van den Berg.

Webbureau in Amersfoort

Uiteraard werken we niet alleen voor merken die in Utrecht gevestigd zijn. Wij zijn ook hét webbureau in Amersfoort. Ben je buiten de regio Utrecht of Amersfoort gevestigd? Webbureau G2O werkt voor klanten en merken door heel Nederland. Ben je benieuwd wat we voor jou als webbureau in Utrecht, maar ook elders in Nederland kunnen betekenen? Kom een bakkie doen of neem contact met ons op door te bellen of te mailen. We helpen graag jouw merk een stap dichterbij het worden van een sterk merk.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900