Webdesigner
in
Utrecht

online branding voor de ontwikkeling van échte merken

  • home/
  • Webdesigner in Utrecht

Brand builders, dat is wat wij zijn! G2O bouwt merken, maakt ze uniek en laat ze spreken. Zo verandert jouw concept naar een echt merk dat inspireert en mensen raakt. G2O ziet de potentie van jouw bedrijf of merk. Dit potentieel willen we niet onbenut laten. We graven en ontdekken. Hoe we dat doen? Daar vertellen we je graag meer over.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Op zoek naar webdesigner in Utrecht? Wij zijn jouw brand builders

Onze webdesigners zijn dag in dag uit bezig met het ontwikkelen en creëren van unieke websites. Een website vormt het visitekaartje van je merk. De eerste indruk is dus van groot belang! Je krijgt geen tweede kans en bezoekers maken meteen een beslissing; spreekt mij dit aan? Of ga ik op zoek naar iets anders? Wij positioneren bedrijven en merken, ontwikkelen huisstijlen en met onze webdesigners zorgen we voor unieke online concepten!

We zorgen ervoor dat klanten zich kunnen identificeren met jouw bedrijf of merk. De uitstraling van je merk, het gevoel dat je wilt overbrengen moet kloppen met wie je bent. Het gaat erom dat de webdesigner weet hoe hij jouw bezoekers weet te raken. Zo ontstaat er een verbinding met jouw bezoekers. Dan wordt de bezoeker door het webdesign gegrepen en hou je de bezoeker ook vast op je website. Zo krijgt jouw bedrijf of merk een unieke plek in het hoofd en hart van jouw website bezoeker. Een unieke onvervangbare plek. Als de webdesigner zo jouw website vormgeeft, dan heb je een unieke website die naadloos aansluit bij jouw merkwaarden.

Dé webdesigner in Utrecht

G2O is dè webdesigner in Utrecht. Wij zetten ons in om jouw merk op de kaart te zetten. Dat kan via een succesvolle webshop, website of iets specifieks als een studenten vacaturebank. Meer bekendheid betekent namelijk meer potentiële klanten en dat leidt natuurlijk tot meer gebruik van jouw product of service. Hoe wij ervoor zorgen dat jouw webdesign een bijdrage kan leveren aan het bouwen van jouw merk? We leggen het proces graag aan je uit!

We starten met een zogenaamde brandscan. Tijdens deze scan stellen we vast wat de identiteit van jouw merk is. Dit doen we aan de hand van verschillende analyses, gebaseerd op allerlei theorieën. Wanneer we de identiteit van jouw merk hebben vastgesteld, gaan we over op de brand strategy. Hierbij gaan we over op de ontwikkeling van een herkenbare, eigen identiteit waarbij je jezelf kunt onderscheiden van de concurrentie. Dan komen we bij het design proces waarbij onze webdesigners aan de slag gaan om jouw merk te vormen. Het daadwerkelijke beeld gaat nu gecreëerd worden. Kleurgebruik, vormen, typografie en taalgebruik vormen de basis voor jouw huisstijl. De concepten gaan we omzetten tot een concreet plan zodat we het merk succesvol kunnen gaan lanceren.

 

Leer van ons

Een workshop is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met G2O en onze verzorging van webdesign. We leggen onze technieken uit om zo inzicht te geven in het de wereld van brand building en webdesign. Onze sessies hebben verschillende thema’s. Zo is het mogelijk om een workshop te volgen gericht op communicatie. Hier bespreken we de communicatie binnen je bedrijf, maar ook de communicatie met je klanten.

Daarnaast is er een workshop waarbij we karakter gaan geven aan jouw merk aan de hand van de verschillende archetypen. Zo geef je jouw merk iets unieks, iets wat onderscheidend is ten opzichte van andere merken. De workshop samenwerking richt zich op een betere samenwerking binnen het bedrijf. Op deze manier behaal en behoud je betere resultaten. Heb je interesse in een workshop bij ons? Bekijk ons aanbod workshops.

G2O creëert jouw website

G2O is jouw webdesigner uit Utrecht. Wij werken vanuit Utrecht maar verzorgen webdesign door heel Nederland. Wil je ons inzetten om jouw webdesign te ontwerpen of te verbeteren? Zodat jouw merk nog krachtiger wordt? Kom eens langs voor een goed gesprek of neem contact met ons op via telefoon of mail. Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900