Webdesign
Utrecht

online branding voor de ontwikkeling van échte merken

  • home/
  • Webdesign Utrecht

Webdesign in Utrecht

Heb jij een potentieel sterk merk en wil je een webdesign laten ontwikkelen rondom Utrecht? Wil je de merkidentiteit van jouw merk of organisatie online onder de aandacht brengen? Of wil je een website met de uitstraling die past bij wie jullie zijn? Of een website die jouw verhaal vertelt? Of wil je weten wie jouw bezoekers zijn? Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Want ieder merk wil een dusdanig sterke merkidentiteit dat het een unieke plek in het hoofd en hart van zijn doelgroep heeft.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Op zoek naar webdesigner in Utrecht? Wij zijn jouw brand builders

G2O is, doet en biedt meer dan gemiddeld bureau in webdesign in Utrecht. Wij helpen jou bij het branden van jouw merk. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Een sterk merk met scherpe communicatie en een prachtig webdesign zorgt er namelijk voor dat mensen niet alleen jouw product of dienst kopen of afnemen, maar ook toegewijd en fan worden van het merk. Alleen zo bemachtigt een merk die ene unieke plek in het hoofd en hart van de doelgroep. Om het verhaal van jouw merk te kunnen vertellen en vertalen naar een sterk merk, kijken we naar de energie van medewerkers, de gedrevenheid van de eigenaren en de visies, doelen en dromen van jouw merk. Deze dienen namelijk allemaal als inspiratiebronnen om tot de kern van jouw merk te komen.

Meer dan alleen webdesign in Utrecht

We doen dus meer dan een gemiddeld bureau in webdesign in Utrecht. We vertalen jouw verhaal naar een sterk merk. We zijn brand builders. We bouwen niet alleen jouw website, huisstijl, positionering en meer, maar maken jouw merk tot een unieke plek in het hoofd en hart van jouw doelgroep. We begrijpen hoe een website bezoekers kan beïnvloeden. Prospects, klanten, medewerkers, sollicitanten. Ze komen vroeg of laat – meestal vroeg – op je website.

Het doel van hun online bezoek mag dan verschillen, één ding is zeker: de indruk die je achterlaat, is bepalend voor het vervolg. Als je je bezoeker(s) weet te raken, zal hij terugkomen, of op een andere manier terugkomen. We zorgen er dus niet alleen voor dat jouw website aan de voorkant er gelikt uitziet, maar ook dat de achterkant een optimaal webdesign krijgt. Zo kun jij bezoekers en potentiële leads zien en eventueel zelf benaderen met een vraag of handvat.

Unieke aanpak

Het bieden van meer dan een webdesign in Utrecht, vraagt om een unieke aanpak. Een sterk merk kan terugvallen op een stevige fundering. Daarom werken we bij G2O vanuit opeenvolgende fases waarbij de Brand Scan de basis vormt. Hierin maken we een identiteitsanalyse, doelgroepanalyse en marktonderzoek op basis van diverse theorieën en strategieën. Vervolgens gaan we aan de slag met de Brand Strategy. Deze eerste twee fases vormen de positionering van jouw merk. In de fase Brand Design gaan we jouw merk een gezicht geven met gebruik van kleur, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik. Zo creëren we een gevoel waar het merk voor staat. Dit gevoel en ontwerp van en bij jouw merk gaan we vervolgens vertalen naar concrete communicatie. We gaan voor een next level webdesign, daarom brengen we de volledige customer journey in kaart en we gieten alle informatie in een communicatieplan. Alle communicatie wordt op elkaar afgestemd en zo kan jouw merk een succesvolle (her)lancering tegemoet gaan. Dus, kort samengevat:

  1. Brand Scan
  2. Brand Strategy
  3. Brand Design
  4. (Online) Branding
  5. Resultaat? Een merk dat staat als een huis.

Webdesign in Amersfoort

Uiteraard verzorgen we niet alleen webdesign in Utrecht, maar door het hele land. Ook in bijvoorbeeld vlakbij gelegen stad Amersfoort. Onze unieke aanpak is voor ieder merk en iedere organisatie hetzelfde en anders tegelijk. Het gaat natuurlijk om unieke merken en organisaties. Dus iedere vraag vraagt om een andere uitkomst en oplossing, maar met onze unieke aanpak kunnen we ieder merk of iedere organisatie helpen.

Benieuwd wat G2O voor jouw (potentiële) merk kan betekenen? Mogen we jouw merk branden volgens onze unieke aanpak? Kom dan een bakkie doen of neem contact met ons op per mail of telefoon. Dan gaan we vrijblijvend bespreken wat G2O voor jouw merk of organisatie kan betekenen.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900