Reclamebureau
Utrecht

G2O zet jouw (organisatie)merk sterk neer

  • home/
  • Reclamebureau Utrecht

Reclamebureau in Utrecht

Ben je op zoek naar een reclamebureau in Utrecht dat jouw (organisatie)merk sterk in de markt zet? G2O helpt jou bij het (re)branden van jouw merk. Alleen een merk met een stevige fundering wordt een sterk merk. Wij gaan samen met jou, je medewerkers, klanten en leveranciers op zoek naar de kracht van jouw (organisatie)merk. Die kracht zit verscholen in je identiteit.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét reclamebureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Merkidentiteit (her)vinden met reclamebureau in Utrecht

Wil je de merkidentiteit van jouw merk (opnieuw) laten ‘identificeren’? Of ben je enkel op zoek naar een nieuwe huisstijl? Wij zijn meer dan een reclamebureau in Utrecht. Bij ons ben je voor het bouwen van een sterk merk aan het juiste adres. Wij zijn de ‘brand builders’. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Want ieder merk wil een dusdanig sterke merkidentiteit dat het dát ene unieke plekje in het hoofd en hart van mensen heeft.

Meer dan een reclamebureau in Utrecht

Wij zijn meer dan een reclamebureau uit Utrecht: wij helpen jou bij het branden van jouw merk. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Alleen zo zorgt een sterk merk ervoor ervoor dat mensen die jouw product of dienst kopen of afnemen het niet alleen kopen, maar ook toegewijd en fan worden van het merk. Alleen zo krijg je dat ene unieke plekje in het hoofd en hart van mensen. Om jouw verhaal te kunnen vertalen kijken we naar de energie van mensen, de gedrevenheid van ondernemers, de visies, doelen en dromen van jouw merk. Dit zijn namelijk allemaal inspiratiebronnen.

(Re)branden van jouw merkidentiteit

Als meer dan een reclamebureau in Utrecht is onze specialiteit het (re)branden van jouw merkidentiteit. Een sterk merk kan terugvallen op een stevige fundering. Daarom werken we bij G2O vanuit opeenvolgende fases waarbij de Brand Scan de basis vormt. Hierin maken we een identiteitsanalyse, doelgroepanalyse en marktonderzoek op basis van diverse theorieën en strategieën. Vervolgens gaan we aan de slag met de Brand Strategy. Deze eerste twee fases vormen de positionering van jouw merk. In de fase Brand Design gaan we jouw merk een gezicht geven met gebruik van kleur, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik. Zo creëren we een gevoel waar het merk voor staat. Dit gevoel en ontwerp van en bij jouw merk gaan we vervolgens vertalen naar concrete communicatie. Reclamebureau in Utrecht G2O brengt de volledige customer journey in kaart en we gieten alle informatie in een communicatieplan. Alle communicatie wordt op elkaar afgestemd en zo kan jouw merk een succesvolle (her)lancering tegemoet gaan.

Verder dan inspelen op vraag en aanbod

Waarom zou je niet kiezen voor het reclamebureau in Utrecht om de hoek? Wij gaan zoals genoemd voor klantentrouw. Een duurzame relatie die klanten moeten aangaan met jouw bedrijf. Zo’n relatie begint bij een goed product of een goede dienst. Maar om échte klantentrouw te bereiken gaan we een laag dieper dan slechts inspelen op vraag en aanbod. De relatie tussen jouw bedrijf en jouw klanten gaan we baseren op de identiteit die jullie delen. ‘Wie zijn jullie voor elkaar?’ is de vraag waarop we antwoord gaan geven bij het opnieuw ‘identificeren’ van jouw merkidentiteit.

Kom een bakkie doen of neem contact met ons op door te bellen of te mailen. We helpen graag jouw merk een stap dichterbij het worden van een sterk merk.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900