Marketingbureau
Utrecht

G2O brandt jouw merk

  • home/
  • Marketingbureau Utrecht

Marketingbureau in Utrecht met een unieke aanpak gezocht?

Ben jij op zoek naar niet zomaar een marketingbureau in Utrecht voor jouw (organisatie)merk? G2O is gespecialiseerd in het vinden van de merkidentiteit van jouw bedrijf en merkpositionering. Wij leren graag jouw bedrijf van het begin tot het eind kennen om vervolgens met een unieke aanpak jouw bedrijf de look and feel te geven waar het bij past.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét marketingbureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Brand builders in een marketingbureau in Utrecht

Wij zijn niet zomaar een marketingbureau in Utrecht: wij zijn brand builders. Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Hierbij gebruiken we de energie van mensen, gedrevenheid van ondernemers, de visies, doelen en dromen van bedrijven en merken als inspiratiebronnen. Dit doen we niet uit de losse pols. Hiervoor hebben we een unieke aanpak die stapsgewijs jouw verhaal omtovert in een sterk merk met een stevige basis.

Unieke aanpak

Om jouw verhaal om laten transformeren in een sterk merk doorloopt jouw verhaal een aantal stappen op basis van onze unieke aanpak. We zijn niet voor niets meer dan een ‘gewoon’ marketingbureau in Utrecht. De Brand Scan legt de basis voor jouw bedrijf. Hierin maken we een identiteitsanalyse, drijfverenanalyse, doelgroepanalyse en doen we marktonderzoek. Een degelijk huis bouw je ook niet zonder fundering, evenmin als een sterk merk. Vervolgens gaan we verder met de positionering, merkstrategie, archetypen en merkwaarden in de stap Brand Strategy. Deze twee processen vormen samen de basis, de fundering voor een sterk merk.

Creatieve proces vertalen naar concrete communicatie

In de opvolgende fase Brand Design ontwikkelen we een logo, volledige huisstijl, creatief concept, brand story, webdesign en eventueel zelf een nieuwe merknaam als die er nog niet was. Deze creatieve uitingen worden samengevoegd in de laatste fase: Branding. Hier vertalen we het creatieve proces naar concrete communicatie-uitingen als een customer journey, buyer persona, communicatieplan, employer branding en graphic design. Een volledige, unieke aanpak garanderen we bij G2O . Omdat we meer bieden dan een doorsnee marketingbureau in Utrecht.

Verhalen omtoveren tot sterke merken

Branding is dus wezenlijk anders dan sales en marketing. Een sterk verhaal omzetten in een sterk merk, dat is heel beknopt wat wij doen. De stapsgewijze, unieke aanpak leidt tot kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Onze uitgebreide cases laten goed zien wat wij doen en wat wij voor jou kunnen betekenen. Bekijk ze online en laat je verrassen door onze creativiteit. Liever direct aan de slag? Neem contact met ons op of kom langs voor een bakkie koffie. Dan gaan we samen in gesprek over waar G2O jouw bedrijf mee kan helpen.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900