Full
service
internetbureau

met de kennis en kunde voor het branden van jouw merk

  • home/
  • Full service internetbureau

Full service internetbureau in Utrecht

Jij hebt een concept gemaakt voor een groots plan, maar het is ‘m nog nét niet helemaal. Wil je bijvoorbeeld een nieuw product op de markt brengen en in het schap komen te liggen bij de Albert Heijn? Of wil je een nieuw merk introduceren en van start gaan met een sterke positionering? Full service internetbureau G2O kan jouw idee, plan, concept, strategie of merk tot een daverend (online) succes maken.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét full service internetbureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Wij vertalen jouw verhaal naar een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert. Wij gaan voor klantentrouw. Een duurzame relatie die klanten moeten aangaan met jouw bedrijf. Zo’n relatie begint bij een goed product of een goede dienst. Maar om échte klantentrouw te bereiken gaan we een laag dieper dan slechts inspelen op vraag en aanbod. De relatie tussen jouw bedrijf en jouw klanten gaan we baseren op de identiteit die jullie delen. ‘Wie zijn jullie voor elkaar?’ is de vraag waarop we antwoord gaan geven.

Jouw merk branden

Als full service internetbureau is onze specialiteit het branden van jouw merkidentiteit. Een sterk merk kan terugvallen op een stevige fundering. Daarom werken we bij G2O vanuit opeenvolgende fases waarbij de Brand Scan de basis vormt. Hierin maken we een identiteitsanalyse, doelgroepanalyse en marktonderzoek op basis van diverse theorieën en strategieën. Vervolgens gaan we aan de slag met de Brand Strategy. Deze eerste twee fases vormen de positionering van jouw merk.

In de fase Brand Design gaan we jouw merk een gezicht geven met gebruik van kleur, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik. Zo creëren we een gevoel waar het merk voor staat. Dit gevoel en ontwerp van en bij jouw merk gaan we vervolgens vertalen naar concrete communicatie. Full service internetbureau G2O brengt de volledige customer journey in kaart en we gieten alle informatie in een communicatieplan. Alle communicatie wordt op elkaar afgestemd en zo kan jouw merk een succesvolle (her)lancering tegemoet gaan.

Volledige (re)branding of een nieuwe huisstijl

Als full service internetbureau gaan we in gesprek met jou. Tijdens onder andere diepte-interviews leren we jouw idee, merk en drijfveren van het begin tot het eind helemaal kennen. Naast het volledig (re)branden van jouw merk kunnen we ook een onderdeel uit dat proces toepassen voor jouw merk. Een nieuwe huisstijl introduceren bijvoorbeeld. Dan gaan wij aan de slag met de informatie uit de gesprekken en interviews voor het vinden van een huisstijl die bij past bij jouw merk.

De Schutse, een gehandicaptenzorgorganisatie even rechtsonder Utrecht is een mooi voorbeeld van een klant die een nieuwe huisstijl wilde. Een huisstijl straalt de kracht en unieke eigenschappen uit van jouw bedrijf. Jij wilt een plek innemen in het hoofd en het hart van mensen met jouw merk.

Kom langs voor een bakkie

Enthousiast? Wil je beginnen? Liever vandaag dan morgen? Kom langs voor een bakkie of neem contact op per mail of telefoon. Full service internetbureau in Utrecht G2O gaat graag samen even zitten voor een praatje om te kunnen kijken ‘wie’ jouw merk is, wat je wil en wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen?

Leuk! Bel, mail of kom langs.

Gratis consultBel 030 76 33 900