Communicatiebureau
Utrecht

G2O maakt jouw merk

  • home/
  • Communicatiebureau Utrecht

Communicatiebureau in Utrecht gezocht?

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Utrecht? Wij gaan samen met jou op zoek naar de kracht van jouw (organisatie)merk. Die zit verscholen in je merkidentiteit. Een ijzersterk merk dat van buiten uitstraalt wat het van binnen echt is: dat is de gouden basis voor ieder bedrijf. G2O werkt met een unieke aanpak die aangepast kan worden naar de persoonlijke wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Eigen. Ons magazine

Download ons Eigen Magazine

Wij zijn hét communicatiebureau in Utrecht. Wij zijn jouw brand builders

Communicatiebureau in Utrecht samen met jou op zoek

Wij zijn niet voor niets hét communicatiebureau in Utrecht. Samen met jou gaan we op zoek naar de kracht van jouw (organisatie)merk. De energie van mensen, de gedrevenheid van ondernemers, de visies, doelen en dromen van een bedrijf zijn hier allemaal inspiratiebronnen voor. Als we de kracht en drijfveer van jouw bedrijf gevonden hebben, hebben we de basis voor het maken van een sterk merk. Een sterk merk trekt klanten aan en inspireert medewerkers. Onze unieke, stapsgewijze aanpak leidt tot kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast gaan wij voor klantentrouw. Een duurzaam bedrijf past bij een duurzame relatie met klanten. Zo’n duurzame relatie begint bij een goed product of een goede dienst. Maar om échte klantentrouw te bereiken gaan we een laag dieper dan slechts inspelen op vraag en aanbod. De relatie tussen jouw bedrijf en jouw klanten gaan we baseren op de identiteit die jullie delen. ‘Wie zijn jullie voor elkaar?’ is de vraag waarop we antwoord gaan geven.

Meer dan doorsnee

Wij zijn meer dan een doorsnee communicatiebureau in Utrecht. Zoals genoemd gaan we samen de identiteit van jouw (organisatie)merk vinden. Wij bouwen en branden merken. Een sterk merk kan terugvallen op een stevige fundering, net zoals een huis bouwen begint bij de fundering. Bij G2O werken we daarom vanuit opeenvolgende fases waarbij de Brand Scan de eerste stap is. Hierin maken we een identiteitsanalyse, doelgroepanalyse en marktonderzoek op basis van diverse theorieën en strategieën. Vervolgens gaan we aan de slag met de Brand Strategy. Deze eerste twee fases vormen de positionering van jouw merk. In de fase Brand Design gaan we jouw merk een gezicht geven met gebruik van kleur, vorm, typografie, beeldstijl en taalgebruik. Dit gevoel en ontwerp van en bij jouw merk gaan we vervolgens vertalen naar concrete communicatie. Als compleet communicatiebureau in Utrecht brengen we de customer journey in kaart en gieten we alle informatie in een communicatieplan. Alle communicatie wordt op elkaar afgestemd en zo kan jouw merk een succesvolle (her)lancering tegemoet gaan.

Volledige rebranding

Als communicatiebureau in Utrecht helpen we uiteraard niet alleen maar klanten in Utrecht, maar door heel Nederland. Een mooi voorbeeld van een volledige rebranding is de case van Van den Berg – Vleesexperts. Het bedrijf is ontzettend veelzijdig naast alleen de in- en verkoop van vlees. Ze zetten zich in voor alle facetten van de hele keten: van boer tot bord. Ze adviseren zowel leveranciers als klanten, geven trainingen, initiëren activiteiten en delen ontwikkelingen in de branche. G2O constateerde dat het gat tussen het imago en hun werkelijke merkidentiteit veel te groot was. Door middel van interviews en een drijfveren-onderzoek met directie, medewerkers en klanten brachten we de identiteit van de organisatie scherp in beeld. Voor de eigenaren van het bedrijf was de uitkomst even slikken, maar al gauw werd de herpositionering omarmd.

Ben jij benieuwd wat we, als meer dan een doorsnee communicatiebureau in Utrecht, voor jouw (organisatie)merk betekenen? Neem contact op of kom langs voor een bakkie koffie. Dan bespreken we samen wat wij kunnen betekenen voor jou.

Bakkie doen?

Leuk! Kom langs, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kom langsBel 030 76 33 900