We reizen met je mee

Of je nu ondernemer, leidinggevende of medewerker bent, je kunt vastlopen. Vul ‘m zelf maar in. Misschien is je enige zorg dat je niet zo snel ontwikkelt als je hoopte. Of dat je beter wilt worden in leidinggeven. Maar je kunt ook hinderlijke patronen in je gedrag ervaren. Moeten dealen met opgekropte emoties. Of je gewoon afvragen wie je nu eigenlijk bent en wat je wilt.

Werken aan je business, is ook werken aan jezelf.

Personal coaching is voor iedereen. Als bureau geloven we dat mensen en organisaties bloeien als ze in hun kracht zijn. Dichtbij jezelf dus. En omdat daar precies de pijn kan zitten, helpen wij je graag deze krachtbron te ontsluiten.

Buiten de werkomgeving
Dat is werk voor onze personal coach. Een deskundige en tegelijk toegankelijke professional. Nee, verwacht geen stereotiepe psycholoog-cliëntrelatie. Bereid je voor op een serie sessies, één op één, buiten de werkomgeving. Menselijk, veilig, informeel en zonder het veeleisende karakter van je werkomgeving.

Prachtige resultaten
Soms zijn vier of vijf gesprekken al genoeg voor mensen om tot een paar essentiële inzichten te komen. En wat ook waar is: we hebben complete relaties (privé of zakelijk) zien opbloeien omdat de juiste persoon op het juiste moment met zichzelf aan de slag ging. Gaaf toch? Als je twijfelt of je toe bent aan personal coaching, zou je gewoon eens een afspraak moeten maken. Je mag bellen, maar ook even mailen naar onze coach: bas@g2o.nl.