We doen 't eigenhandig

Ja, we doen dat zelf. Websites ontwerpen en bouwen. Ideaal, vinden onze opdrachtgevers. ’n Bureau dat je identiteit begrijpt en ook zichtbaar maakt op internet. En zo werkt dat ook. Onze positioneringsspecialisten kijken mee bij de bouw van een website.

Een bureau dat óók websites bouwt. Da’s handig.

Het ontwerpen en bouwen van ‘websites’. Dat klinkt nogal breed, maar wij trekken grenzen. Wat het design betreft: we zijn goed in het ontwerpen van websites op basis van user experience en de positionering. Dat doen we gestructureerd, van klikbaar wireframe tot uitgewerkte paginadesigns. Voor het bouwen van websites maken we gebruik van een open source CMS-systeem. Dat maakt je flexibel (en onafhankelijk van ons) en zorgt dat de technologie altijd up-to-date is.

Wat we wel en niet bouwen
We bouwen complete sites, met alles erop en eraan. Tot zover wat we eigenhandig doen. Werk voor onze developers. Wil je een website bouwen met specifieke functionaliteit, dan schakelen we gespecialiseerde partners in. Wij bewaken dan je positionering en visuele identiteit, onze technische partners realiseren je webshop, backoffice-koppelingen of desnoods complete online applicatie.

In Beeld.

Ons magazine

Spinsels van G2O